Ik ben opgeleid als voedingswetenschapper aan de Universiteit van Wageningen en heb later een masters gedaan in Clinical Nutrition in Londen. Mijn interesse voor voeding en chronische aandoeningen en voeding bij chemotherapie is al vroeg ontstaan toen mijn moeder borstkanker kreeg. Daarna kwamen er meer chronische ziekten bij in de familie.
Ik heb een aantal jaren op de Caribische eilanden gewerkt en gewoond. Op St. Maarten en Aruba gaf ik workshops voeding en gezondheid aan bedrijven en voedingsadvies aan mensen met een chronische aandoening. Ziekte is een topsport en wanneer je een chronische ziekte hebt kamp je hiermee elke dag. Ik begrijp hoe zwaar dit is en hoe graag je zelf wilt werken aan een positieve invulling van je genezingsproces. Dat kun je met de juiste voeding doen.
Ik volg de nieuwste inzichten over de relatie voeding en gezondheid op de voet door het bestuderen van de meest recente (internationale) wetenschappelijke literatuur.
Door mijn expertise en ervaring kan ik je helpen met de zoektocht naar het juiste en meest haalbare eetpatroon.