Over mij
Ik ben opgeleid als voedingswetenschapper aan de Universiteit Wageningen en heb daarna een masters gedaan in Clinical Nutrition in Londen. Mijn interesse voor voeding en chronische aandoeningen en voeding bij chemotherapie is al vroeg ontstaan toen mijn moeder borstkanker kreeg.
Ik heb een aantal jaren op de Caribische eilanden gewerkt en gewoond. Op St. Maarten en Aruba gaf ik workshops voeding en gezondheid aan bedrijven en voedingsadvies aan mensen met een chronische aandoening. Een chronische ziekt managen is een topsport. Ik begrijp hoe zwaar dit is en hoe graag je zelf wilt werken aan een positieve invulling van je herstel. De regie in eigen handen nemen: dat kun je met werken aan een gezonde voeding.
Ik volg de nieuwste inzichten over de relatie voeding en gezondheid op de voet door het bestuderen van de meest recente (internationale) wetenschappelijke literatuur.
Door mijn expertise en ervaring kan ik je helpen met de zoektocht naar het meest gezonde en haalbare eetpatroon.